Bank Norwegian

Vad krävs för att låna pengar hos Bank Norwegian?

  • Man måste vara 23 år fyllda
  • Ha varit folkbokförd i Sverige minst 36 månader
  • Inga betalningsanmärkningar

Information om Bank Norwegian

Bank Norwegian är ett väletablerat företag som erbjuder olika typer av lån. Det grundades i Norge 2007 och har sedan vuxit fort. Efter sin snabba tillväxt i Norge utökade Bank Norwegian sin kundkrets till Sverige 2013 och till övriga nordiska länder under 2015. Idag har mer än 1.3 miljoner kunder valt att använda Bank Norwegian som sin sekundära bank tack vare de fördelaktiga lånetyperna som banken tillhandahåller. Sedan starten har visionen varit att kunna erbjuda sina kunder en trygg och smidig bank som ständigt arbetar på att förbättra kundupplevelsen. Hos Bank Norwegian kan man ansöka om både små och stora lån, öppna sparkonton och ansöka om kreditkort. Det är vanligt att kunder ansöker om att få ta ett lån hos Bank Norwegian utan uc. Det är fullt möjligt och är idag en av de vanligaste låneformerna hos banken. Det innebär att det inte tas någon sedvanlig kreditupplysning på den sökandes finansiella information, något som i förlängningen belastar den sökandes kreditvänlighet.

Bank Norwegians låneprodukter

Hos Bank Norwegian kan man låna pengar på flera olika sätt. De flesta lånealternativen finns tillgängliga utan uc. Om ett större lån är aktuellt kan ett alternativ vara att ansöka om ett blancolån på upp till 600.000 kronor. Det går även att låna pengar utan uc även vid mindre lånebelopp. I sådana fall kan ett privatlån från 5.000 kronor istället vara aktuellt. Det är rimliga räntor och alla avgifter och kostnader framförs tydligt innan den sökande erbjuds ett lån.

Hur går en låneansökan till

Det är enkelt att ansöka om någon av Bank Norwegians låneprodukter. Man börjar med att gå in på Bank Norwegian på nätet och fyller i det önskade lånebeloppet samt personliga uppgifter. Det rör sig om inkomstuppgifter, personnummer och liknande. I detta första steg får man även ange om man har en medsökande. Har man det fyller man i även dennes uppgifter. Nästa steg är att ange ytterligare personliga uppgifter, varpå låneansökan sedan kan bearbetas. Enligt visionen hos Bank Norwegian ska det vara enkelt att låna pengar. Av den anledningen är det möjligt att genomföra hela processen direkt på nätet. Du signerar sedan med ditt BankID och pengarna betalas sedan i regel ut inom de närmsta bankdagarna.