Easycredit

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Easycredit?

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Din återbetalningsförmåga måste vara tillräckligt bra
  • Du kan få lån beviljat trots låg inkomst

Information om Easycredit

Easycredit slog upp portarna år 2006 och har sedan dess lånat ut pengar till över 250 000 personer i Sverige. I början erbjöd Easycredit sina kunder mobillån mellan 1 000 – 3 000 kr under 30 dagar men idag kan du låna upp till 20 000 kr med en återbetalningstid på 5 år. Easycredit har endast haft svenska kunder men sedan år 2017 har de även börjat erbjuda lån i Finland. Hos Easycredit kan du ansöka om lån trots att du har en låg inkomst och skulle det vara så att du har en betalningsanmärkning så är det inte kört att få ett lån beviljat hos dem ändå. När du ansöker om ett lån så görs ansökningen utan UC, alltså kommer inte din ansökan påverka din kreditvärdighet. Det är även gratis att ansöka om lån, samt att du får svar direkt på skärmen om du har blivit beviljad eller inte. Snabbt, säkert och bra!

Easycredits låneprodukter

Hos Easycredit kan du ansöka om smslån från 1 000 upp till 20 000 kronor med en återbetalningstid från 30 dagar upp till 5 år. Lånar du mellan 1 000 – 5 000 kronor så ligger den effektiva räntan på 29,30%, lån mellan 6 000 – 14 000 kronor har en effektiv ränta på 28,70% och lån mellan 15 000 – 20 000 kronor har en effektiv ränta på 28,90%. Du ansöker om en löpande kontokredit med en flexibel återbetalning och du betalar endast för den kredit du använder. Din ansökan är gratis och utan görs utan UC.

Hur går en låneansökan till

Är det första gången du ska ansöka om ett smslån hos Easycredit så behöver du identifiera dig, det gör du enklast via Mobilt BankID eller e-legitimation. Easycredit gör alltid en kreditprövning, men använder sig inte utav UC som vi nämnt tidigare. De är även medlemmar i SKEF som är en branschförening åt företag som vill kunna erbjuda konsumentkredit och snabblån. Har du en betalningsanmärkning så kan du ändå få ett lån beviljat hos Easycredit eftersom de kontrollerar din nuvarande ekonomisituation när de gör en kreditbedömning. Det finns inga dolda kostnader hos Easycredit och det enda du betalar för lånen är räntekostnaden och uttagsavgiften. Alltså inga ansökningsavgifter, uppläggningsavgifter eller aviavgifter. Ansök idag, hos Easycredit.