Euroloan

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Euroloan?

  • Du måste ha ett elektroniskt BankID.
  • Du skall vara minst 18 år.
  • Du skall Ha svenskt personnummer.

Information om Euroloan

Euroloan ingår i en finsk finanskoncern och bildades år 2007 med fokus på länderna kring Östersjön. Företaget vill erbjuda bättre lån till sina kunder genom en effektivare hantering. Euroloan använder sig därför av modern teknologi och kan på så sätt få ner räntorna. Hela tiden pågår ett arbete att fortsätta utveckla de teknologin som idag används och se till att det är en hög säkerhet kring hur det fungerar. Under åren har de hanterat mer än 700000 låneärenden till konsumenter. Långsiktighet och hållbarhet är två ledord som Euroloan arbetar efter. De engagerar sig i flertalet olika miljöprojekt, bland annat ett där de stödjer återplantering av träd för att hjälpa till och återställa klimatförändringar som avskogning har orsakat. Miljön i Östersjön är självklart en annan hjärtefråga för företaget. Löpande doneras dessutom pengar till olika miljöprojekt. Euroloan innehar tillstånd av Finansinspektionen att bedriva sin verksamhet, det vill säga tillhandahålla krediter till konsumenter.

Euroloans låneprodukter

Euroloan erbjuder en onlinekredit på upp till 50000 kronor. Krediten är helt gratis att ansöka om och kostar endast pengar när den nyttjas. Pengarna nyttjas genom att de förs över från onlinekrediten till ett bankkonto, lite i taget eller hela beloppet på en och samma gång. Det kommer sedan en faktura från Euroloan på ett månadsbelopp som betalas in. Onlinekrediten kan nyttjas om och om igen så länge det finns pengar kvar utan att en ny ansökan och kreditprövning behöver göras.

Hur går en låneansökan till

Att ansöka om en onlinekredit hos Euroloan går både snabbt och enkelt. Först identifierar man sig med sitt bankID. Därefter fyller man i hur stor kredit som önskas och hur mycket månadsbeloppet för återbetalning ska ligga på. Inom ett par minuter så kommer svaret ifall om krediten blir beviljad eller inte. Om Euroloan beviljar en onlinekredit går det att omgående göra en överföring till bankkontot. Hur snabbt pengarna kommer in på bankkontot varierar vilken bank man har. Ska det föras över till ett konto hos Nordea sker överföringen generellt samma dag och övriga banker tar det en till två bankdagar.