Expresskredit

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Expresskredit?

  • Kreditgräns: 5 000 – 30 000 SEK.
  • Minst 18 år.
  • Inga betalningsanmärkningar eller skulder.
  • Deklarerad inkomst sedan minst 2 år.
  • Folkbokförd i Sverige sedan minst 5 år.

Information om Expresskredit

Expresskredit är ett kreditbolag som ägs av GF Money Consumer Finance, som har funnits med i tio år och som erbjuder flexibla snabblån till privatpersoner. Kreditgivaren som ligger bakom dem har sedan 2007 beviljat snabblån till privatpersoner på över 900 miljoner svenska kronor. Expresskredit lägger stor fokus på att kunna erbjuda snabba besked och snabb tillgång till beviljade krediter. Låntagaren kan därefter själv bestämma när denna vill göra ett uttag. Processen med ansökan och besked går mycket snabbt och enkelt. Dessutom så är Expresskredit under Finansinspektionens tillsyn, vilket gör dem till ett tryggt och säkert alternativ. När man ska ansöka om att låna pengar hos dem, så kan man ansöka om lån mellan 5000 SEK – 30 000 SEK. Den summan som blir beviljad blir därefter en tillgänglig kredit, som man själv kan välja hur mycket man vill nyttja från. Man kan också bestämma själv hur lång avbetalningsperiod man vill ha hos Expresskredit.

Expresskredits låneprodukter

Expresskredit erbjuder flexibla, snabba och lån. Så snart som du har fått din låneansökan beviljad så får du din kredit direkt. När man ansöker om ett snabblån, så får man betala för en uppläggningsavgift, en uttagsavgift, månadsränta samt en aviavgift. Om man exempelvis lånar 15 000 SEK, och väljer att betala av sitt lån på 12 tillfällen med en ränta på 3,8 %, så får man totalt återbetala 21 055 SEK. Expresskredit erbjuder bara det lånebelopp som lånetagarens ekonomi klarar av och är ansvarstagande genom att förhindra överbelåning.

Hur går en låneansökan till

När man kommer in på Expresskredits förstasida så fyller man enkelt i ett formulär, där man anger vilken summa man önskar få sin kredit på. Därefter får man snabbt besked om man har blivit beviljad krediten eller ej. Om man blir beviljad ett snabblån, så får man tillgång till krediten direkt och kan då välja att göra ett uttag på valfri summa av den kredit man blivit beviljad. Man kan också ansöka om smslån via Expresskredit och då får man sitt besked via sms när ansökan blivit behandlad. Minsta månadskostnad är 6 % av det som man har använt av sin kredit och räntan ligger på 3,8 %. Expresskredit beviljar i regel den högsta summan som din ekonomi kan klara av.