FlexLimit

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Flexlimit?

  • Vara minst 20 år och folkbokförd i Sverige
  • Inte ha skyddad identitet
  • Ha svenskt bankID samt eget svenskt bankkonto

Information om Flexlimit

FlexLimit är ett låneföretag som ägs av moderbolaget C Finance AB. Detta moderföretag har i sin tur sedan erbjudit olika konsumentkrediter i Sverige ända sedan 2006. Detta företag var bland de allra första att kunna erbjuda de så kallade SMS-lånen till kunder på den svenska marknaden. Företaget och FlexLimit har sedan starten sedan betjänat flera tusen nöjda kunder i Sverige samt i Finland. Långivaren erbjuder flexibla krediter i storlek mellan 3000 – 15 000 kronor. Om du vill låna pengar utan UC har du kommit helt rätt. FlexLimit använder nämligen inte UC utan de tar istället en kreditupplysning via det privata kreditupplysningsföretaget CreditSafe. Denna kreditbedömning ger samma information som en UC men den skadar inte kundens kreditvärdighet. FlexLimit står även bakom Meddelandelån, vilket också är en lånetjänst som verkar på den svenska marknaden. Överlag är detta företag mycket tydligt med både lånens kostnader, lånetiden och det finns inte heller några dolda avgifter som tillkommer kring lånen.

Flexlimits låneprodukter

Hos FlexLimit kan du ansöka om snabblån mellan 3000 till 15 000 kronor via datorn eller mobiltelefonen. Det finns fem olika kreditgränser att välja mellan, beroende på hur stort belopp du önskar låna. Du kan också välja att låna pengarna på olika lång tid. Oavsett hur mycket du vill låna får du ett lån utan UC. Om du vill ta lån med betalningsanmärkning är detta dock inte rätt långivare. Här får du nämligen inte ha några anmärkningar.

Hur går en låneansökan till

Det är enkelt att ansöka om lån hos FlexLimit. Det är bara att surfa in på långivarens hemsida och där fylla i hur mycket man önskar låna. Därefter klickar man på ”ansök”, och fyller i sina uppgifter. Man behöver sedan legitimera sig med BankID. Som låntagare får du besked direkt om ansökan har blivit beviljad eller inte. Hos FlexLimit kan du inte ta lån med betalningsanmärkning. Om du är ute efter ett flexibelt lån som är lika snabbt som ett sms lån är detta däremot ett bra val. Vanligtvis har du pengarna på kontot inom 15 minuter, ibland kan det dock ta längre tid.