Frogtail

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Frogtail?

  • Vara minst 18 år
  • Ha en taxerad inkomst i Sverige
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden

Information om Frogtail

Frogtail ingår i Folkefinansgruppen som grundades 2006 och är ett licensierat kredit och finansbolag som kontrolleras av Finanstilsynet i Norge och Finansinspektionen i Sverige. Detta gör att du som kund alltid kan vara trygg med att dina uppgifter och lån hanterats på ett professionellt och korrekt sätt. Frogtail har som ambition att ge enklare och snabbare lån till sina kunder än vad vanliga banker kan erbjuda. Du som kund kan ansöka om lån på från 1000 till 40 000 kronor. Till skillnad från många banker så behöver du aldrig redovisa för Frogtail vad pengarna ska användas till. De enda kraven som måste uppfyllas för att få låna är att du är över 18 år, folkbokförd i Sverige, har en taxerad inkomst samt att du inte har några skulder hos Kronofogden. Frogtail gör alltid en kreditbedömning på alla sina kunder och kan därför också erbjuda dig en personlig räntesats på ditt lån.

Frogtails låneprodukter

Frogtail erbjuder snabba och smidiga lån utan krav på säkerhet mellan 1000 och 40 000 kronor med en avbetalningstid på upp till tre år. När du ansöker så bestämmer du själv vilket belopp samt hur lång avbetalningstid du vill ha. Ansökan kommer sedan att behandlas av Frogtail och efter en kreditbedömning kommer ett förslag på betalningsplan skickas till dig som du godkänner eller avböjer. Till skillnad från många andra kreditföretag så erbjuder Frogtail en personlig ränta istället för att följa standardmallar. Din personliga ränta baseras på hur din kreditvärdighet ser ut.

Hur går en låneansökan till

Att ansöka om lån på Frogtail är väldigt enkelt. På förstasidan ställer du in hur stor summa du vill låna. Sedan klickar du på ”ansök” och identifierar dig via Trustly samt anger till vilket bankkonto du vill att pengarna ska sättas in på. Därefter fyller du i dina personuppgifter samt uppgifter om din ekonomi. Efter detta är ansökan klar att skickas in. När Frogtail har mottagit och godkänt din ansökan kommer du få en betalningsplan skickad till dig med vilket månadsbelopp som ska betalas, din personliga räntesats, vilka avgifter som ingår samt vad den totala summan kommer att bli. Här väljer du själv om du vill godta eller avsluta ansökan. När du godkänner betalningsplanen kommer pengarna sättas in på ditt konto så fort som möjligt.