GoodCash

Vad krävs för att låna pengar hos GoodCash?

  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
  • Minst 20 år
  • Upp till nio betalningsanmärkningar

Information om GoodCash

GoodCash och deras varumärke kan närmast benämnas som en bifirma till det mer kända företaget Prioritet Finans AB, vilken också är ägare till bifirman. Just Prioritet Finans AB är också en lånegivare. Det är också ett finansiellt institut och det är registrerat hos Finansinspektionen vilket gör att låntagaren kan känna sig säker när hen lånar pengar. Prioritet Finans AB sysslar mestadels med att köpa fakturor samt driva inkassoverksamhet. De har genom GoodCash dock också givit sig in på lånemarknaden. GoodCash fokuserar mestadels på låntagare som har en betalningsanmärkning eller som har blivit drabbade av utmätningsförsök tidigare. Upp till nio tidigare anmärkningar accepteras, men det får inte finnas något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Om man tar ett GoodCash snabblån finns de i flera olika storlekar. Räntan är dock alltid fast och som vanligt kan det vara bra att jämföra flera olika låntagare åt. Hos GoodCash kan du låna mellan 5000-50 000 kronor med betalningsanmärkning.

GoodCashs låneprodukter

Hos GoodCash kan du ta GoodCash snabblån mellan 5 000-50 000 kronor. Detta helt utan andra kostnader än ränta. Framför allt passar dessa lån dig som söker ett snabbt och enkelt lån utan säkerhet. Oavsett lånets storlek tas en UC och en individuell kreditbedömning görs. Du kan låna även om du har betalningsanmärkningar, utmätningsförsök, gamla skulder med mera och du kan låna pengarna i så mycket som åtta år. Denna långivare är mycket väl etablerad på marknaden.

Hur går en låneansökan till

Det går snabbt och enkelt att ansöka om ett snabblån hos lånegivaren GoodCash. Ansökan tar bara några minuter och görs lätt på hemsidan. Om du vill ta små lån är detta perfekt. Du fyller bara i dina uppgifter och hur mycket du vill långa. Du måste sedan identifiera dig med bankID. Efter detta behandlas din ansökan och det tas en UC på den som ansöker. GoodCash återkommer sedan med ett erbjudande om ett lån. Ofta ges svar samma dag men det kan dock variera något. Pengarna betalas vanligen ut samma dag som låneerbjudandet godkänns och ofta har låntagaren pengarna samma dag eller inom två bankdagar.