Hitta rätt mikrolån

december 6, 2015|Posted in: Nyheter

De flesta personer som tar ett microlån är i behov av snabba pengar. Antingen att man fått en oberäknad faktura eller oväntat utgift helt enkelt. Mindrelån.se är en sajt som hjälper individer hitta de lån som passar just dem. Webbplatsen har visat sig bli populär för att just söka information och ta sig vidare till lämpligt lån.

Vivus
Låna 6000 kr gratis
Max gratis lån: 6000 kr
Löptid: 30 dagar
Ålder: 18 år
Kreditupplysning: X
Savelend
Låna 5000 kr gratis
Max gratis lån: 5000 kr
Löptid: 14 - 30 dagar
Ålder: 18 år
Kreditupplysning: X
Viaconto
Låna 1000 kr gratis
Max gratis lån: 1000 kr
Löptid: 1 - 30 dagar
Ålder: 18 år
Kreditupplysning: X

Det finns många personer som sedan tidigare har en betalningsanmärkning på sig och därmed kan ha svårt för att få ett lån. Denna sajt har kategoriserat låneaktörer som inte gör någon kreditupplysning samt de som lånar ut pengar trots att man har en betalningsanmärkning. Summerat så jämför och rankar Mindrelån.se de bästa microlånen på marknaden och kategoriserar de olika krav man har på sitt lån. Exempelvis lån med betalningsanmärkning, lån utan UC och gratis lån utan avgifter och ränta.

Att ta ett mikrolån kan ibland kännas osäker och dyrt och därför är det så viktigt att det finns sajter som helt oberoende jämför och rankar de olika aktörerna. Så att personer med ett faktiskt behov av snabba pengar kan hitta ett lån som passar deras plånbok och krav. ferratum.se är praktexempel på en utav dessa sidor som hjälper personer att känna sig mer säkra och hitta ett lån som inte kostar mycket.

Hur tar man ett mikrolån?

Börja med att hitta den aktör som har de lånevillkor som passar dina kriterier via Mindrelån.se När du vet vart du vill låna dina pengar så väljer du hur mycket du vill låna samt hur länge du vill avbetala.
Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och legitimerar dig. För en snabb behandling av ditt lån och för att du snabbt ska få tillgång till dina pengar så rekommenderar vi att du använder dig av E-legitimation eller bank-ID.

Uppfyller du kraven hos respektive aktör så godkänns lånet och du har dina pengar på kontot inom några dagar.
Innan du tar ett mikrolån så ska du vara noga med att du kan betala tillbaka pengarna i tid. Ofta så har de olika aktörerna höga avgifter för försenade inbetalningar.

TAGS:

Stor passion när det kommer till att jämföra lån på nätet.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*