Klicklån

Vad krävs för att kunna få låna pengar hos Klicklån?

  • Vara minst 20 år
  • Inga betalningsanmärkningar

Information om Klicklån

Klicklån är skapat i samarbete med Thorn Svenska AB som har funnits i Sverige sedan 1969. Thorn Svenska AB har tidigare specialiserat sig på uthyrning och finansiering av hemelektronik. Klicklån erbjuder snabba och enkla kontantlån till privatpersoner som vill låna pengar. Lånen ges under ansvarsfulla förhållanden och stor vikt läggs vid att du som kund inte ska hamna i en instabil ekonomisk situation på grund av ditt nya lån. Klicklån kan sökas utan kreditupplysning från upplysningscentralen, dvs utan uc. Företaget gör däremot alltid en egen kreditupplysning eftersom de noggrant följer god kreditgivningssed för att kunna bevilja kundens låneansökan. När du gjort din ansökan online behöver du i vissa fall svara på några uppföljande frågor som Klicklån kan komma att ställa angående din ekonomiska situation. Vid den kompletterande uppföljningen ombeds du lämna uppgifter om till exempel din månadsinkomst, hur stora utgifter du har varje månad för boende, om du har andra lån, vilken typ av försörjning du har och din nuvarande familjesituation.

Klicklåns låneprodukter

Klicklån erbjuder sina kunder snabblån på belopp mellan 10000-40000 kr. Företaget tillämpar en fast årlig ränta från 9,84% (representativt exempel* på effektiv ränta: 27,35%). Avbetalningen gör du på 12- 72 månader och du väljer själv hur snabbt du vill betala tillbaka pengarna. Det är lätt att låna pengar av Klicklån och du fyller snabbt i ansökan online. För de här lånen behöver du inte lämna någon säkerhet och du behöver inte heller förklara vad du ska använda pengarna till.

Hur går en låneansökan till

Det Klicklån erbjuder är en typ av snabblån, även kallat sms lån. Ansökan fylls enkelt i direkt på hemsidan, varpå en automatisk kreditprövning görs och du får svar på din ansökan. Om Klicklån anser att det behövs fler upplysningar angående din privatekonomi för att kunna bevilja lånet kommer de att ge dig besked om det då du gjort din ansökan. Därefter blir du kontaktad under de ordinarie öppettiderna, måndag till fredag kl. 08.00-18.00 för att svara på några uppföljande frågor. Klicklån tar ansvar för sina kunder och vill säkerställa att låntagaren inte hamnar i ekonomiska problem till följd av lånet. När du fyllt i din ansökan kan du välja att signera den med e-signering. Samma dag som din ansökan har blivit beviljad betalas pengarna ut. I vissa fall kommer pengarna in på kontot senast dagen efter.