Kredit365

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Kredit365?

  • Vara minst 18 år
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden

Information om Kredit365

Hos Kredit365 kan du snabbt och enkelt ta ett lån när det behövs. Kredit365 är en bifirma till det lite större låneinstitutet Folkefinansgruppen som har funnits i många år. De har huvudsakligen verksamhet i Norge och i Sverige där de vuxit enormt sista åren. Det är så kallade snabblån som ges vilket innebär att blir väldigt smidigt för dig som söker om lån. Kredit365 kan ge lån på 2000 kronor upp till 5000 kronor där du kan ha pengarna på ditt konto inom några timmar från det att du har ansökt. Kredit365 har satsat på att vara helt internetbaserat och vid ansökan sker allting automatiskt efter att du identifierat dig via BankId, på fil eller mobilt. Det är då bland annat tal om att ta en kreditupplysning där man ser om det föreligger någon skuld hos kronofogden och se att du har en bra nog inkomst för att kunna betala tillbaka lånet.

Kredit365s låneprodukter

Hos Kredit365 går det att välja på att låna från 2000 kronor upp till 5000 kronor via sms lån. Det är ett lån som har smidigare och snabbare hantering än vanliga banklån. Det som gör att det skiljer sig ut från en del andra långivare är att det här även kan beviljas lån med betalningsanmärkning. Det betyder att du inte straffas för att du har missat att betala en räkning i tid under förutsättning du har betalat tillbaka skulden.

Hur går en låneansökan till

För att söka om lån går du in på Kredit365 hemsida och klickar på låna pengar. Därefter kräver Kredit365 att du fyller i personuppgifter så att det är möjligt att behandla ansökan. Det är här krav på att du kan identifiera dig med BankID för att hanteringen ska gå så fort som möjligt. Du kommer också få fylla i information gällande att du tar ett lån med betalningsanmärkning om du har en sådan. Alla uppgifter kommer att kontrolleras och värderas av en handläggare och blir du godkänd har du pengarna tillhanda inom några timmar från det att ansökan skickades in.