Kundfinans

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Kundfinans?

  • Lånebelopp: 500 SEK – 12 000 SEK
  • Avbetalningstid: 30 – 90 dagar
  • Ansökande måste vara minst 18 år
  • Ingen UC
  • Personer med betalningsanmärkningar kan ansöka

Information om Kundfinans

Kundfinans startade på marknaden 2006 och har kontor i Uppsala. Kundfinans är ett kreditbolag som erbjuder lån på upp till 12000 SEK via sms eller genom en ansökan på deras hemsida. En mycket positiv sak med Kundfinans är att de arbetar enligt Finansinspektionens regler och anses vara ett tryggt lånealternativ. Man kan betala av sitt lån på mellan 30 – 90 dagar. De enda kraven som ställs på låntagaren är att man har en deklarerad inkomst, är minst 18 år och inte har några aktiva skulder hos Kronofogden. Detta gör att personer som har betalningsanmärkning också har möjlighet att ansöka om ett lån hos dem. Kundfinans har inga dolda avgifter, man behöver betala räntan på sitt lån, men inget annat. Då de är snabba med besked och att betala ut beviljade lån, så är de ett gott alternativ även för personer som exempelvis inte har möjlighet att ta lån hos banken.

Kundfinanss låneprodukter

Kundfinans är ett bra alternativ för dig som behöver låna pengar snabbt. Du kan låna upp till 12 000 SEK och välja att betala av ditt lån på mellan 1-3 månader. Dessutom har de smslån utan uc, vilket gör att personer som har problem med att få lån på grund av tidigare betalningsanmärkningar har en chans att få ett lån beviljat, så länge man kan uppvisa att man har en deklarerad inkomst på minst 100 000 SEK / år och inte har några aktiva skulder hos Kronofogden.

Hur går en låneansökan till

Kundfinans ger snabba besked på din låneansökan. Du kan antingen ansöka om ett snabblån via sms, eller genom att fylla i en ansökan direkt på deras hemsida. När ett lån väl har beviljats så har man i regel pengarna på kontot samma dag. Kundfinans passar perfekt om man behöver låna pengar snabbt, oavsett vad pengarna ska gå till. Man kan också ringa deras kundtjänst om man behöver hjälp med något gällande sin ansökan. När lånet har beviljats och pengarna har kommit in på kontot, så behöver man därefter återbetala lånebeloppet inom återbetalningstiden. Om man behöver, så finns även möjligheten att förlänga lånetiden med upp till 30 dagar.