L’easy

Vad krävs för att kunna få ett lån hos L’easy?

  • Minst 20 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden

Information om L’easy

När det gäller lån är L’easy en mycket stor och välkänd aktör på lånemarknaden och företaget har funnits i över 25 år. De har ett mycket bra rykte och man får direkt ett bra första intryck av långivaren. L’easy ägs av det trygga företaget Thorn AB. De har verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Nederländerna, och grundades från början i Danmark. Detta alternativ kan många gånger vara passande för de låntagare som har lånat pengar och som redan känner till hur det går till att låna. Hos L’easy kan man inte direkt ansöka om mikrolån, men de har däremot så kallade minilån där låntagaren kan låna mindre belopp. De erbjuder också andra typer av lån som vi ska se mer på längre fram i texten. Om du vill ansöka om lån hos L’easy kan det vara bra att känna till att de granskas av bland annat Finansinspektionen i Sverige. Det gör att du kan känna dig trygg med att lånet och dina uppgifter behandlas på ett korrekt sätt.

L’easys låneprodukter

L’easy erbjuder sina kunder några olika möjligheter att låna pengar. De har dock inga speciella billån eller liknande utan de har endast generella lån där låntagaren inte behöver upplysa om vad pengarna ska användas till. De har till exempel ett lån där låntagaren kan låna mellan 5 000 kronor och upp till 50 000 kronor helt utan säkerhet. Om du vill ta ett snabblån är detta dock inte rätt alternativ. De erbjuder dock ett minilån där låntagaren kan låna mindre belopp och betala in allt inom 60 dagar helt räntefritt.

Hur går en låneansökan till

Det är mycket enkelt att ansöka om lån hos L’easy. Som låntagare fyller du i hur mycket du vill låna och du får sedan fylla i en användarprofil, samt intyga att du inte har betalningsanmärkningar. Du bör sedan kontrollera att alla uppgifter stämmer samt att beloppet är korrekt. Långivaren kommer sedan att ta en UC efter att du legitimerat dig via e-legitimation eller bankID, precis som brukligt vid ett snabblån eller privatlån. Du kommer sedan inom kort att få veta om lånet beviljas. Ofta betalas pengarna ut samma dag, men beroende på vilken bank du har eller om L’easy behöver kontrollera något kan utbetalningen ta lite extra tid.