Meddelandelån

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Meddelandelån?

  • Åldersgräns: 20 år
  • Betalningsanmärkning: Nej
  • Skriven i Sverige på en fast adress
  • Du får ej ha skyddad identitet

Information om Meddelandelån

Hos långivaren Meddelandelån kan man ansöka om smslån i flera olika storlekar med olika lång löptid. Sedan något år tillbaka erbjuder företaget också större lån med en löptid på ett par år. Företaget ägs i dag av bolaget C Finance Oy. Dessa har sitt säte i Helsingfors, Finland och erbjuder också lån där. Just Meddelandelån erbjuder dock bara lån till svenska medborgare, i Sverige. Meddelandelån etablerades så tidigt som år 2006 i Uppsala. Det var under detta år som de först smslånen började dyka upp i Sverige. Man kan man andra ord snabbt inse att Meddelandelån verkligen är en av de mest stabila och erfarna aktören inom smålån och mobillån av olika slag. Denna aktör är en av de mest populära när det kommer till att låna stora och små belopp under kort eller lång tid. De betalar ut pengarna snabbt och de kräver inte heller någon UC för att bevilja ett lån.

Meddelandelåns låneprodukter

Hos långivaren Meddelandelån erbjuds smslån utan UC. Här kan du undersöka dina möjligheter att få lån utan att någon annan ser det. Om du behöver låna pengar är detta ett bra alternativ om det handlar om mindre belopp som kan betalas av snabbt, eller för större belopp med en löptid på max tre år. Det finns också mycket små lån om 500 kronor. Dessa är helt gratis så länge de betalas tillbaka inom 14 dagar.

Hur går en låneansökan till

Meddelandelån är en av de smslångivare som har mycket generösa öppettider. Oavsett om du skickar in en ansökan på kvällen eller helgen behandlas den alla dagar i veckan. Om ansökan beviljas på en söndag får du pengarna på måndagen, men om du är kund i Handelsbanken eller Nordea kan du få pengarna direkt. När du vill ansöka om små lån eller större sådana gör du det direkt på webbsidan hos Meddelandelån genom att fylla i dina uppgifter. Även om du kan ta smslån utan UC kommer dock en upplysning att tas hos kreditbolaget Creditsafe vilket kan vara bra att känna till.