NanoFlex

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Nanoflex?

  • Mellan 20 och 70 år gammal
  • Deklarerad årsinkomst på minst 50 000 kr
  • Ingen registrerad betalningsanmärkning

Information om Nanoflex

Marknaden för snabblån, mikrolån, telefonlån eller smslån har fullkomligt exploderat på sista tiden. Därför är det tryggt att veta att NanoFlex är ett av branschens mest väletablerade företag och har erbjudit de svenska konsumenterna snabblån sedan 2008. Företaget ägs av Na No Invest & Finans AB som verkar med olika företag inom lånebranschen. NanoFlex affärs ide är att erbjuda de mest flexibla snabblånen i Sverige. Hos NanoFlex har du som låntagare möjligheten att på ett tryggt och enkelt sätt kunna låna pengar, detta görs utan att man tar en UC. Pengarna finns på kontot samma dag som man ansökt och det tillkommer inga extra avgifter. Man får själv välja hur snabbt man vill betala tillbaka, mellan 3-9 månader. NanoFlex har tillstånd från finansinspektionen att erbjuda dessa attraktiva låneprodukter till den svenska marknaden och är medlem i SKEF- Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk förening som är en branschförening för snabblån. Den består av åtta medlemmar som vill verka för en seriös kreditgivning.

Nanoflexs låneprodukter

NanoFlex erbjuder alla former av snabblån, till exempel mobillån och privatlån. Nanoflex är ett utmärkt val när du vill låna pengar på ett snabbt och diskret sätt. Man får pengarna samma dag, efter att du signerat med BankID så har du pengarna på kontot efter fem minuter. Så sitter du fast någonstans och inte kan komma hem, eller du vill absolut ha den där nya snygga mobilen, har minst 50 000 kronor i årsinkomst så hör av dig, så får du hjälp.

Hur går en låneansökan till

Man ansöker om ett lån hos Nanoflex genom att fylla i ett formulär med detaljerade uppgifter. Detta sker direkt på hemsidan och Om du vill låna pengar nu och få ett privatlån så gör du en låneansökan hos NanoFlex. Tänk på att du behöver ha ett mobil BankID. Gå in på NanoFlex hemsida, fyll i hur mycket du vill låna, hur lång tid du vill ha på dig för att betala tillbaka lånet. Skriv sedan in ditt personnummer, klicka i att du godkänner avtalen. Därefter loggar du in med ditt BankID. En kreditupplysning görs hos Bisnode som till skillnad från en UC inte syns vid nästa låneansökan. Efter det får du snabbt reda på om du är beviljad lånet, du skriver under med BankID, pengarna kommer in på kontot och sen är du klar. Hur enkelt som helst.