Nätlån

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Nätlån?

  • Lånebelopp: Upp till 4000 SEK.
  • Svensk medborgare.
  • Ha en inkomst på minst 100 000 kr/år.
  • Vara minst 18 år fyllda.

Information om Nätlån

Nätlån ägs av Catalunia Capital AB och är en långivare som erbjuder mikrolån/smslån med en kort återbetalningstid. Ett perfekt företag att vända sig till om man är i behov av en mindre summa pengar. Lån med lägre krav, samt en snabb handläggningstid. Nätlån är en seriös långivare och följer Finansinspektionens och Datainspektionens riktlinjer. Du kan ansöka när som helst på dynget och din ansökan är gratis. Har du en betalningsanmärkning så behöver det inte betyda att du får avslag för det. Nätlån kan erbjuda lån med betalningsanmärkning eftersom de gör en individuell bedömning av varje enskild individ och ärende. Hos Nätlån kan du som privatperson ansöka om kredit på 1000, 2000, 3000 och 4000 kronor med en återbetalningstid på 33 dagar. Du får fakturan till din mailadress och påminnelser på både sms och mail, så du inte glömmer bort fakturan. Som nyhet så kan du nu swisha tillbaka lånet när det är dags att betala, mycket snabbare och smidigare. Jämför nätlån med andra långivare för att få en god uppfattning.

Nätlåns låneprodukter

Nätlån erbjuder lån utan uc till privatpersoner. Det innebär att det även går att låna pengar utan inkomst hos dem, varje ansökan prövas individuellt och du får besked snabbt efter att du har skickat in din ansökan. Du kan låna upp till totalt 4000 SEK med en avbetalningsperiod på 33 dagar. Om du har svårt att betala tillbaka lånet inom denna tid, så kan du ansöka om att få lånet förlängt med 30 dagar. Du får då betala en avgift för förlängningstiden.

Hur går en låneansökan till

Nätlån är mycket snabba med att ge ett besked efter att du har skickat in din ansökan. Man kan ansöka om ett privatlån direkt på deras förstasida eller så kan man ansöka via sms. I ansökan fyller man i sina uppgifter och den summa som man vill låna. När du fått ett lån beviljat så betalas lånet ut direkt. Nätlån passar mycket bra för dig som behöver låna pengar utan inkomst, eller som har oväntade utgifter som du behöver ha pengar till snabbt. Eftersom företaget är inriktat på mikrolån, så är det i regel summor som man kan klara av att betala igen.