Låne-Nyheter

jan 19

januari 19, 2016

Låna pengar utan UC

Låna pengar utan inkomst

Ett problem som många har idag är att det kan vara mycket svårt att kunna få ett lån utan inkomst. Arbetslösheten är hög och det finns många som av olika skäl står utanför arbetsmarknaden. Men, det finns också många som faktiskt arbetar heltid och har en full lön, men som ändå stöter på problem med att söka lån utan inkomst.

Vivus
Låna 6000 kr gratis
Max gratis lån: 6000 kr
Löptid: 30 dagar
Ålder: 18 år
Kreditupplysning: X
Savelend
Låna 5000 kr gratis
Max gratis lån: 5000 kr
Löptid: 14 - 30 dagar
Ålder: 18 år
Kreditupplysning: X
Viaconto
Låna 1000 kr gratis
Max gratis lån: 1000 kr
Löptid: 1 - 30 dagar
Ålder: 18 år
Kreditupplysning: X

Det är alla de som inte får en fast tjänst, utan som går på vikariat eller andra typer av visstidsjobb. Eftersom detta blir allt vanligare på arbetsmarknaden, blir det också fler och fler som får sådana problem. Utan fast anställning är man nämligen också utan fast inkomst, åtminstone med långivarnas syn på saken. Det är inte bara svårt att få lån utan inkomst, det är mycket annat som också kan bli problematiskt, som att få ett hyreskontrakt eller köpa på avbetalning. Detta kan ju tyckas orättvist, att arbetskamrater med samma lön får låna pengar medan man själv inte får lån utan inkomst bara för att man saknar det där anställningskontraktet.
Vissa chanser till lån utan inkomst

Hitta långivare på nätet

Det kan ändå finnas några chanser att få ett lån utan inkomst, om du till exempel har ett hus eller något annat av högt värde som du kan belåna. Då får långivaren en större säkerhet i sitt långivande och kan kanske vara beredd att erbjuda ett lån utan inkomst. Det är inte säkert att det lyckas, men försöka duger. En annan möjlighet om du vill söka ett vanligt banklån, är att ha en borgensman eller en med-låntagare som har en fast inkomst. Detta är nog de enda möjligheter som finns till att kunna få ett lån utan inkomst hos banken. Om du inte går till banken, utan istället letar på internet, kan du hitta fler möjligheter till att låna pengar även om du inte har en fast anställning. Om du bara behöver låna en mindre summa kan du leta bland alla de mikrolån som finns på nätet, och även som smslån. Bland dessa behöver det inte vara alltför svårt att hitta en långivare som kan vara beredd att erbjuda ett lån utan inkomst.

Sök med hjälp av en sökmotor så får du fram en massa långivare av sådana lån, och då kan du börja leta efter någon som kan erbjuda just det du vill ha. Om du tittar under rubriken villkor på långivarnas hemsidor, kan du där ta reda på om de kräver fast inkomst för att man ska kunna få ett lån. Det finns faktiskt ett antal som är villiga att bevilja lån utan inkomst, så om ett sådant lån är tillräckligt kan du nog hitta ett lån du kan söka. Tänk dock på att dessa små, snabba lån ofta är ganska dyra. Du får därför när du tittar på villkoren, också titta på avgifter och räntor till lånen. Dessa varierar ganska mycket så det gäller att kolla innan du söker.

Det är ju inte bara om du är arbetslös eller har vikariat som det är svårt att få ett lån utan inkomst. Om du studerar, till exempel, har du ännu inte hunnit ut på arbetsmarknaden och fått något anställningskontrakt. Då finns det dock ändå möjligheter att få låna pengar. Det finns speciella studentlån, där långivaren kan se studiemedel som en inkomst och därför bevilja lån. Är du istället pensionär, och av den anledningen inte längre har anställning, finns det också speciella pensionärslån som är anpassade till den situationen. Även om du inte har ett fast jobb och en fast inkomst kan det alltså finnas vissa möjligheter att låna pengar, men det krävs lite jobb eller kännedom för att hitta dem.

Posted in Nyheter | By

dec 6

december 6, 2015

Hitta rätt mikrolån

De flesta personer som tar ett microlån är i behov av snabba pengar. Antingen att man fått en oberäknad faktura eller oväntat utgift helt enkelt. Mindrelån.se är en sajt som hjälper individer hitta de lån som passar just dem. Webbplatsen har visat sig bli populär för att just söka information och ta sig vidare till lämpligt lån.

Vivus
Låna 6000 kr gratis
Max gratis lån: 6000 kr
Löptid: 30 dagar
Ålder: 18 år
Kreditupplysning: X
Savelend
Låna 5000 kr gratis
Max gratis lån: 5000 kr
Löptid: 14 - 30 dagar
Ålder: 18 år
Kreditupplysning: X
Viaconto
Låna 1000 kr gratis
Max gratis lån: 1000 kr
Löptid: 1 - 30 dagar
Ålder: 18 år
Kreditupplysning: X

Det finns många personer som sedan tidigare har en betalningsanmärkning på sig och därmed kan ha svårt för att få ett lån. Denna sajt har kategoriserat låneaktörer som inte gör någon kreditupplysning samt de som lånar ut pengar trots att man har en betalningsanmärkning. Summerat så jämför och rankar Mindrelån.se de bästa microlånen på marknaden och kategoriserar de olika krav man har på sitt lån. Exempelvis lån med betalningsanmärkning, lån utan UC och gratis lån utan avgifter och ränta.

Att ta ett mikrolån kan ibland kännas osäker och dyrt och därför är det så viktigt att det finns sajter som helt oberoende jämför och rankar de olika aktörerna. Så att personer med ett faktiskt behov av snabba pengar kan hitta ett lån som passar deras plånbok och krav. ferratum.se är praktexempel på en utav dessa sidor som hjälper personer att känna sig mer säkra och hitta ett lån som inte kostar mycket.

Hur tar man ett mikrolån?

Börja med att hitta den aktör som har de lånevillkor som passar dina kriterier via Mindrelån.se När du vet vart du vill låna dina pengar så väljer du hur mycket du vill låna samt hur länge du vill avbetala.
Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och legitimerar dig. För en snabb behandling av ditt lån och för att du snabbt ska få tillgång till dina pengar så rekommenderar vi att du använder dig av E-legitimation eller bank-ID.

Uppfyller du kraven hos respektive aktör så godkänns lånet och du har dina pengar på kontot inom några dagar.
Innan du tar ett mikrolån så ska du vara noga med att du kan betala tillbaka pengarna i tid. Ofta så har de olika aktörerna höga avgifter för försenade inbetalningar.

Posted in Nyheter | By

dec 6

december 6, 2015

Välj det rätta lånet

Vet du vilka olika slags lån som finns på marknaden? Vilka som har högst ränta och vilka som kräver säkerhet och vilka som inte gör det? Är du på väg att låna pengar ska denna information vara något som du i första hand bör sätta dig in i. Det finns nämligen stora summor att spara om man alltid väljer rätt låneform. Många av de sidor som jämför lån brukar presentera de olika låneformerna vilket minskar risken för den ovana att ta fel lån.

Här presenteras kort några olika lån men den som är inne på att ta något av dessa bör fördjupa sig i dess avtal, räntevillkor och övriga villkor innan man skriver på något.

1. Microlånet

Precis som namnet antyder så handlar det om extremt små lån. Microlån brukar alla lån kallas där lånebeloppet inte är större än 5000 kronor. Andra ord som ofta används är sms-lån eller snabblån. Dessa lån ska framförallt användas om man få akut brist på pengar men samtidigt är säker på att man kommer få in pengar inom en månad så att man kan betala tillbaka lånet. För microlån är inte bara snabba att få – de ska betalas igen snabbt också. Oftast inom en månad. Läs mer om microlån här.

2. Privatlånet

I detta fall är summan större än microlånet och minsta summan brukar vara 5000 kronor eller 10.000 kronor. Men det finns även de som inte erbjuder privatlån på mindre än 20.0000 kronor. För att få privatlån krävs att man har en inkomst som är så pass stor att lånegivaren anser att man har råd att betala tillbaka. Här kan även betalningsanmärkningar sätta stopp vilket det inte i lika stor utsträckning gör för microlån.

3. Huslånet

Dessa lån ger den lägsta räntan och detta särskilt om man inte tar topplån på huset. Fördelen är att man kan ta lån på stora summor och att räntan är riktigt låg. Nackdelen är att man måste ha en bostad som säkerhet. För den som bor i hyresrätt finns inte möjligheten att ta ett lån på huset (även om pengarna inte ska gå till huset) och i dessa fall är det privatlån som är alternativet.

Posted in Nyheter | By

dec 4

december 4, 2015

Låna pengar med skuld hos kronofogden

Ta hjälp av någon närstående för att låna pengar med skuld hos kronofogden

Det går som sagt att låna pengar med skuld hos kronofogden men det finns sätt att göra det ännu enklare. Om man vill låna pengar med skuldsaldo kan man öka sina lånemöjligheter genom att låna tillsammans med ytterligare en person.

Låna pengar av Monetti
Från 500 kr
Lånebelopp: 100 - 20 000 kr
Löptid: 1 - 18 månader
Ålder: 20 år
Gratis första lån: Nej
 
Ansök om ett lån hos Meddelandelån
Från 1000 kr
Lånebelopp:1000 - 30 000 kr
Löptid: 1 - 36 månader
Ålder: 20 år
Gratis första lån: Nej
 
Låna pengar av Ferratum
Från 1000 kr
Lånebelopp: 1000 - 25 000 kr
Löptid: 1 - 10 månader
Ålder: 21 år
Gratis första lån: Nej
 
Låna pengar av Meddelandelån
1000 kr räntefritt
Lånebelopp: 1000 - 25 000 kr
Löptid: 1 - 12 månader
Ålder: 18 år
Gratis första lån: Nej
 

Genom att ansöka om lån tillsammans med en person som är fri från anmärkningar ökar chanserna att få låna pengar med skuld hos kronofogden betydligt och då kan även fler långivare erbjuda ett lån. Alla har dock inte möjlighet att ta hjälp av någon medsökande och då får man helt enkelt vända sig till en av de onlinelångivare som jobbar med att hjälpa de som vill låna pengar med skuld hos kronofogden. Man kan med andra ord lösa situationen på flera olika sätt och viktigast av allt är att veta att ingenting någonsin är omöjligt.

Vissa låter privatpersoner låna pengar trots skuld hos kronofogden

För att få pengar snabbt kan man vända sig till en långivare som tillhandahåller så kallade snabblån. Där går det snabbt att få in pengarna på kontot och ofta hör långivarna som erbjuder sådana lån till de långivare som är villiga att låta privatpersoner låna pengar med skuld hos kronofogden. Även om man inte alltid har ett skrikande behov av att få in pengarna samma dag så kan det vara skönt att slippa vänta i en vecka och när man väljer att låna pengar med skuld hos kronofogden hos en snabblångivare kan man räkna med att få pengar senast dagen efter om det är en vardag. Fördelen med att välja att låna pengar med skuld hos kronofogden från en webblångivare som arbetar med snabblån är att det går lika snabbt att få pengarna oavsett om man har anmärkningar eller har en helt fläckfri ekonomi.

Posted in Nyheter | By

mar 4

mars 4, 2015

Låna pengar trots kronofogden

Låna pengar trots kronofogden? Har du en mängd fantasier om vad du skulle göra om det var möjligt att låna pengar trots kronofogden eller tillåter du dig inte ens att fantisera längre eftersom allt känns tämligen hopplöst? Lugn, det finns absolut ingen idé att ge upp. Idag kan en privatperson låna pengar trots skuld hos kronofogden och även om man behöver låna pengar trots kronofogden så behöver man inte hålla tillgodo med höga räntesatser och dåliga villkor. Många långivare ger även skuldsatta personer en chans att uppfylla drömmar och fantasier och även du kan förverkliga dina drömmar med hjälp av dessa lån.
Inga gränser för den som väljer att låna pengar trots kronofogden

Att drömmar inte har några gränser vet nog de flesta. Det kan handla om att man vill starta en egen liten butik med inredningsprylar eller att man vill resa runt i världen och ta jobb i olika länder för att finansiera resandet. Oavsett vad drömmen går ut på så kan man göra sitt bästa för att se till att den blir verklighet och att låna pengar trots kronofogden är ett enkelt sätt att skaffa de pengar som behövs för att man ska kunna genomföra åtminstone vissa av de saker som man drömt om under lång eller kort tid. Att låna pengar trots skulder hos kronofogden är inte så svårt som många fått för sig och det finns inte heller någon gräns som säger att en person som vill låna pengar trots kronofogden bara kan låna 2000 kronor exempelvis. Det är den enskilda långivaren som fattar beslut om hur mycket man kan tänka sig att låna ut och beslutet baseras naturligtvis på flera olika saker, däribland inkomst och utgifter. Man kan därför låna pengar trots kronofogden och ändå få ut ett stort belopp om man har ordnad ekonomi i övrigt. Man ska aldrig någonsin ge upp sina drömmar, det blir man bara olycklig av. Att ha drömmarna i behåll och veta att de faktiskt kan bli verkliga en vacker dag kan betyda mycket och ge motivation även i svåra stunder.

Välj att låna pengar trots kronofogden av ett seriöst företag

Nu vet du att du kan låna pengar trots kronofogden och därmed även förverkliga en dröm eller kanske till och med flera stycken. Det viktiga är att du ser till att välja rätt långivare eftersom du inte vill hamna i ekonomiskt trubbel längre fram. En bra långivare är en långivare som erbjuder rimliga räntesatser, få övriga avgifter, flexibel återbetalningstid och generösa villkor. Genom att sätta sig in i villkoren noga innan ansökningsprocessen påbörjas kan man se till att bara vända sig till seriösa företag när man är ute efter att låna pengar trots kronofogden. När man redan finns i kronofogdens register är man ofta mer utsatt eftersom man ofta saknar ekonomiska resurser att ta av om det skulle köra ihop sig och därför är det extra viktigt att undvika oförutsedda utgifter. Genom att ta reda på allt om eventuella kostnader innan man väljer att låna pengar trots kronofogden kan man se till att det inte dyker upp några oväntade utgifter.

Det finns inget som säger att man måste vara ekonomiskt sinnad från födseln, även en person med betalningsanmärkningar kan bli ekonomisk. Det hela handlar om att samla kunskap och det gör man enklast online. Genom att läsa på om de olika företag som gör det möjligt att låna pengar trots kronofogden kan man snabbt lära sig vad man bör leta efter och vad man bör undvika när det blir dags att låna pengar trots kronofogden. Det finns flera alternativ i cyberrymden och de flesta alternativ är bra men för dig som privatperson gäller det att leta fram det allra bästa för just dig, din familj och er ekonomiska situation.

rabattkoder och länkkatalog – Gratis länkkatalog

Posted in Nyheter | By