SäkerFinans

Vad krävs för att kunna få ett lån hos SäkerFinans?

  • Vara minst 20 år gammal
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inte ha några betalningsanmärkningar
  • Ha minst 150 000 kronor i taxerad inkomst
  • Inneha ett mobilabonnemang

Information om SäkerFinans

SäkerFinans är ett relativt nytt namn på lånemarknaden, men trots detta har de en lång erfarenhet av lånebranschen. Detta eftersom de är en del av det väletablerade kreditföretaget S & A Sverige AB som också driver Snabbfinans. Affärsidén bakom SäkerFinans är att de vill erbjuda snabba och smidiga lån till privatkunder med förmånliga räntesatser. De erbjuder sina kunder en möjlighet att låna upp till 40 000 kronor med en avbetalningstid på upp till två år. Självklart så är företaget godkänt av Finansinspektionen och de är även medlemmar i SKEF som är snabblånens branschorganisation. Därför kan man alltid känna sig helt trygg när man lånar pengar hos SäkerFinans. Ett tips är att räkna på bolån hos SäkerFinans. Att använda sig av företagets Kontokredit-tjänst kan vara ett billigare och mer flexibelt sätt att betala av sitt bolån än att gå till en traditionell bank. Med en Kontokredit bestämmer du nämligen själv takten på hur fort du vill och kan betala tillbaka lånet. Läs mer om Kontokredit i nästa stycke.

SäkerFinanss låneprodukter

SäkerFinans erbjuder sina kunder två olika typer av låneprodukter. Det enda är ett Snabblån på upp till 25 000 kronor. Om man är en återkommande kund, med bra betalningshistorik, har man möjlighet att låna upp till 40 000 kronor. Den andra låneprodukten hos Säkerfinans är Kontokredit. Med detta konto har man en limit på 25 000 kronor som alltid finns tillgänglig närhelst det dyker upp oförutsedda utgifter. Fördelen med denna låneform är att man betalar tillbaka låneuttaget i sin egen takt. En kontokredit kan även vara en del av ett bolån eftersom det har bättre räntevillkor än många andra företags bolåneräntor.

Hur går en låneansökan till

Att ansöka om ett snabblån hos SäkerFinans är enkelt. På företagets hemsida fyller du i ditt personnummer, mobilnummer, hur mycket du vill låna och klickar på ”ansök nu”. Därefter kommer det upp ett par olika formulär som begär dina kontaktuppgifter, ekonomiska uppgifter samt bank- och clearingnummer till det konto pengarna ska sättas in på. Ansökningsformuläret kommer också att koppla upp dig mot din bank där du behöver logga in för att identifiera dig som ägare av kontot. Därefter är ansökan klar för behandling. SäkerFinans har alltid snabb hantering på alla låneansökningar, både när det gäller stora och små lån. När din ansökan är behandlad kommer du att få resultatet levererat till dig via mail och sms. När din ansökan är godkänd sätts pengarna omgående in på ditt konto.