SevenDay

Vad krävs för att kunna få ett lån hos SevenDay?

  • Vara minst 20 år
  • Fast inkomst på minst 120 000 kr/år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  • Mantalsskriven i Sverige i minst 3 år
  • Vara tillsvidareanställd, ha eget företag eller vara pensionär
  • Vid två sökanden – båda folkbokförda på samma adress

Information om SevenDay

SevenDay Finans AB är ett kreditmarknadsbolag som har specialiserat sig på sparande och privatlån utan säkerhet till konsumentkunder. Affärsidén är att kunna erbjuda förmånliga, enkla och prisvärda spar- och lånealternativ till konsumenter. De satsar på långsiktiga kundrelationer och skapar riktigt bra produkter och villkor för att hjälpa sina kunder till en bättre vardagsekonomi. Hos SevenDay kan du till och med låna pengar med prisgaranti på alla privatlån. Detta innebär att om du skulle få ett bättre totalpris beviljat på ditt lån hos en annan svensk långivare, så kommer SevenDay att matcha deras erbjudande. SevenDay känner ett stort ansvar inför sina kunder och gör alltid en kreditbedömning på alla sökanden för att säkerställa att de verkligen kommer att klara av lånet. Företaget är ett av finansinspektionen auktoriserade kreditmarknadsbolag samt omfattas av den statliga insättningsgarantin. Detta gör att du kan vara helt säker på att du lånar och sparar pengar hos ett seriöst företag som tar ansvar för sina kunder.

SevenDays låneprodukter

Hos SevenDay kan du både spara och låna pengar till riktigt förmånliga räntesatser. Sparkontona har fria uttag och 0,70% effektiv årsränta. De erbjuder tre olika lånetyper som alla har prisgaranti. Lånetyperna du kan välja på är; ett vanligt privatlån, ett billån eller ett lån där du kan samla ihop alla dina krediter till ett förmånligare lån. Du kan låna mellan 10 000 kronor och ända upp till 500 000 kronor med en ränta på mellan 3,45% – 9,95%. Återbetalningstiden är 1 – 12 år. I SevenDays låneportfölj ingår inte snabba lån eller smslån.

Hur går en låneansökan till

När du ansöker om lån hos SevenDay kan du redan på första sidan få en uppfattning om vad ditt lån kommer att kosta per månad. Genom att flytta markörerna för summa, tid och ränta så ser du en tydlig summering av dina månadskostnader. När du har bestämt dig för att låna pengar är det bara att fylla i det låneformulär som du hittar på SevenDay’s hemsida. Här fyller du i vilken typ av lån du önskar, hur lång avbetalningstid du önskar, personuppgifter, adress, telefon, e-postadress, inkomst samt anställningsform. Därefter klickar du dig vidare till nästa steg där du godkänner eller avbryter låneansökan efter att ha sett det preliminära låneresultatet. Om du godkänner lånet klickar du dig vidare för att få låneansökan behandlad av SevenDay. SevenDay fungerar mer som en bank än ett kreditföretag, därför erbjuder de varken smslån eller mikrolån.