sms-lån med direkt utbetalning

Ibland kan oförutsedda händelser göra att man hamnar i ekonomisk knipa och då behöver man låna pengar snabbt. Ett vanligt banklån eller blancolån är inte alltid ett alternativ. Om man behöver fixa en given summa på några timmar eller till nästa dag. Om man inte kan låna pengar direkt av någon kompis eller familjemedlem kan sms-lån med direkt utbetalning vara ett alternativ. Det finns massor av företag som lånar ut mindre eller större summor pengar snabbt utan säkerhet och du kan få pengarna på kontot samma dag.

Låna pengar av Monetti
Från 500 kr
Lånebelopp: 100 - 20 000 kr
Löptid: 1 - 18 månader
Ålder: 20 år
Gratis första lån: Nej
 
Ansök om ett lån hos Meddelandelån
Från 1000 kr
Lånebelopp:1000 - 30 000 kr
Löptid: 1 - 36 månader
Ålder: 20 år
Gratis första lån: Nej
 
Låna pengar av Ferratum
Från 1000 kr
Lånebelopp: 1000 - 25 000 kr
Löptid: 1 - 10 månader
Ålder: 21 år
Gratis första lån: Nej
 
Låna pengar av Meddelandelån
1000 kr räntefritt
Lånebelopp: 1000 - 25 000 kr
Löptid: 1 - 12 månader
Ålder: 18 år
Gratis första lån: Nej
 

Att låna pengar direkt utan väntetid innebär att man lånar utan säkerhet. Det i sin tur innebär att räntan kan bli mycket hög så det är viktigt att du förstår vad ditt lån kostar innan du sluter avtalet. Du måste också förstå hur lång tid du har på dig att betala tillbaka och att det blir dyrare och dyrare ju längre du skjuter upp betalningen. Den höga räntan gör att lånegivarna vågar sluta avtal även med människor som har låg kreditvärdighet, så även de som inte får lån hos en bank kan ta sms-lån med direkt utbetalning.

Ansök om lånet

När du hittat en lånegivare behöver du bara skicka iväg ett sms så kommer du att få en länk tillbaka med en låneansökan. Du fyller enkelt i låneansökan i mobilen och skickar in. Oftast får du blixtsnabbt veta om ansökan blivit godkänd eller inte, beroende på vilken bank du har kan det ta från en halvtimme upp till en dag att få pengarna till ditt konto.
Vilken lånegivare ska man välja?

sms-lån med direkt utbetalning

Låna pengar direkt

Många företag vill erbjuda dig möjlighet att låna pengar direkt. Många långivare försöker locka dig med snabba transaktionstider och andra specialerbjudanden. Strunta i allt sådant, långivare som erbjuder pengarna direkt med snabba utbetalningar. Det enda du ska fokusera på när du gör ett sms-lån med direkt utbetalning är storleken på räntan och att du gör ett så billigt lån som möjligt. Många har lockats av sms-lån med pengar direkt och inte tänkt på att den effektiva räntan blir riktigt hög, så jämför så många lånegivare du hinner med och se vem som kan erbjuda dig det mest fördelaktiga lånet. Företagen som lånar ut pengar brukar vanligtvis också ta en uppläggningsavgift som du måste räkna med förutom den månatliga räntan. Om du tar ett lån som du inte har råd att betala kommer fakturorna att hamna först hos ett inkassoföretag och sedan hos kronofogden vilket kan göra att du inte kan sluta flera avtal i framtiden.

Lånet direkt insatt på kontot

Om det inte är extremt bråttom att få in pengar på ditt konto. Och du kan tänka dig att vänta några dagar kan det vara fördelaktigt att ta ett vanligt blancolån. Detta tar längre tid eftersom du måste skicka in vissa dokument till lånegivaren, till exempel bevis på inkomst. Men brukar allra oftast resultera i en betydligt lägre ränta en ett sms-lån. Om du trots allt måste ha pengarna snabbt så finns det olika alternativ med direkt betalning du kan utnyttja. För att minska räntekostnaderna kan du försöka betala av lite mer varje månad än det minsta möjliga beloppet. Som ofta bara består av ränta och avgifter.

Låna utan UC

En UC-förfrågan är när ett företag tar en kreditupplysning på dig. Detta innebär att de vill få en överblick över din ekonomiska situation för att se om det är riskfritt att sluta avtal med dig. De får reda på din inkomst, skulder och om du har några betalningsanmärkningar. Om du ansöker om lån tas oftast en UC-förfrågan på dig och om du vill låna pengar snabbt och ansöker om många lån tas många UC-förfrågningar. Problemet är att många sådana kan försämra din kreditvärdighet och på så sätt ytterligare minska dina chanser att låna pengar snabbt. Om du behöver låna pengar direkt och inte vill få för många kreditupplysningar på dig kan du leta upp en lånegivare som ger sms-lån med direkt utbetalning som inte tar UC-förfrågningar. Att låna pengar direkt utan kreditupplysning är dock ännu mer riskfyllt för lånegivaren och leder till ännu högre ränta.

sms-lån med utbetalning direkt

Pengar direkt utan uc

Som med allt annat när du ska låna pengar direkt måste du väga för och nackdelarna mot varandra för att komma fram till vilket alternativ som är det mest föredelaktiga för dig och din situation. Det är lätt att bara tänka på att få fram pengar snabbt, men glöm inte att de långsiktiga konsekvenserna av att ta ett lån med hög ränta kan bli svåra om du inte har råd att betala tilbaka lånet. Du kan spara åtskilliga tusenlappar på att göra efterforskningar och hitta ett lån med så låg ränta som möjligt. Ju mer säkerhet du kan erbjuda lånegivaren i form av anställning, lön och egendom, desto bättre villkor kan du få.

Sammanfattning av sms-lån med direkt utbetalning

Om du av någon anledning behöver ha in pengar riktigt snabbt på ditt konto. Och inte kan låna av en vän eller släkting så är ett sms-lån med direkt utbetalning förmodligen det enda alternativet. Att låna pengar snabbt och utan säkerhet är riskfyllt. Och det är viktigt att du inte tar ett lån med högre ränta än du har råd med. Om du vill ta ett sms-lån med pengar direkt och inte har tid att vänta på en UC-förfrågan kan du låna utan kreditupplysning. Men det kommer att leda till ett dyrare lån. För många kreditupplysningara kan skada din kreditvärdighet vilket är värt att tänka på om man ansöker om många lån på kort tid.

Gör upp en återbetalningsplan

När du tagit lånet bör du direkt göra upp en plan för hur du ska finansiera återbetalningen. Detta för att minimera risken att hamna hos ett inkassobolag vilket ytterligare skulle öka kostnaden för lånet. Om du inte betalar eventuella inkassobrev så hamnar skulden hos kronofogden. Vilket skadar din kreditvärdighet till den grad att du kan få problem att ingå avtal som hyreskontrakt eller mobilabonnemang. Det finns många tjänster på nätet som jämför lånegivare och olika erbjudanden, där kan du hitta den lösning som passar dig och din ekonomiska situation allra bäst. Det är enkelt och går snabbt att göra ett sms-lån, du kan göra det i mobilen eller datorn förutsatt att du har en fungerande internetuppkoppling. Om din låneansökan blir godkän bör du ha pengarna på ditt konto inom en dag beroende på vilken bank du har.