SnabbFinans

Vad krävs för att kunna få ett lån hos SnabbFinans?

  • FLånebelopp: 1000 SEK – 25 000 SEK.
  • 1 års avbetalning.
  • Minst 20 år gammal.
  • Inga betalningsanmärkningar och folkbokförd i Sverige.

Information om SnabbFinans

SnabbFinans är ett kreditbolag som erbjuder privatpersoner snabblån och smslån. SnabbFinans har som inriktning att ge snabba och klara besked och en enkel hantering där nya kunder kan låna upp till 25 000 SEK. För återkommande kunder så finns det möjlighet att låna upp till 40 000 SEK. Alla personer som ansöker om lån hos SnabbFinans går igenom en kreditprövning för att fastställa att personen inte har några betalningsanmärkningar. Snabbfinans har SSL-certifikat, vilket gör dem till ett tryggt och säkert lånealternativ. Det är kostnadsfritt att ansöka om ett lån och man får besked inom 1 timme efter att man har skickat in sin ansökan under deras kontorstider. När de gör en kreditsökning på den som ansöker om lån så görs detta på Bisnode Kredit AB, detta för att fastställa att den sökande är skuldfri sedan tidigare. När man får sitt lånebesked så kommer det antingen via sms eller via mejl.

SnabbFinanss låneprodukter

SnabbFinans har väldigt flexibla lånemöjligheter med en rätt lång avbetalningstid, vilket ger en god chans för lånetagaren att kunna betala av sitt lån utan problem. För de nya kunderna som ansöker om ett snabblån, så kan man bli beviljad en summa på upp till 25 000 SEK. Återkommande kunder har möjligheten att låna ytterligare med tiden och kan då låna upp till 40 000 SEK. Hur mycket man får låna är individuellt och det görs alltid en individuell prövning för varje låntagare.

Hur går en låneansökan till

Om man behöver låna pengar och vill ansöka om ett lån hos Snabbfinans, så kan man enkelt fylla i ett formulär på deras förstasida. Man kan också ansöka om ett snabblån via sms. När man har skickat in sin ansökan till dem får man sedan ett besked inom 1 timma via sms eller mejl, där det framgår om man har blivit beviljad sin ansökan och till vilken summa. SnabbFinans har fokus på att ha snabba behandlingstider och betalar ut beviljat lån samma dag och har direktbetalning till SEB. Har man en annan bank kan det ta upp till 2 bankdagar innan pengarna finns på kontot.