Viaconto

Vad krävs för att kunna få ett lån hos Viaconto?

  • Myndig och boende i Sverige
  • Deklarerad inkomst
  • Egen mobiltelefon
  • Inte skyddad identitet
  • Konto hos svensk bank

Information om Viaconto

Viaconto har hjälpt sina kunder till smidigare och bättre möjligheter att låna pengar för oförutsedda utgifter enda sedan etableringen sig på den svenska marknaden år 2010. Viaconto har även dotterbolag i Spanien, Polen, Lettland och Tjeckien och är ett tryggt och säkert bolag. Viaconto har en vision och en ambition om att underlätta för de möjliga låntagare som är i behov av ett snabbt besked och att kunna få pengarna insatta på kontot utan dröjsmål. Viaconto erbjuder en rad tilltalande låneprodukter som vi ska titta vidare på längre fram i texten. Viacontos kampanjer och erbjudanden är förmånliga och innehåller ett nytänkande inom kreditgivning som är till låntagarens fördel. Här kan du enkelt och smidigt låna upp till 20.000 kronor utan att behöva uppge vad du ska göra med pengarna, vilket är normalt om du söker en kredit hos en bank eller ett traditionellt kreditinstitut. Enda kraven är att du ska ha tillgång till en mobiltelefon, ha en inkomst och vara myndig samt folkbokförd i Sverige.

Viacontos låneprodukter

Viaconto erbjuder sina kunder olika låneprodukter såsom Viaconto Billån om du till exempel behöver låna till kontantinsatsen för bilköpet. Viaconto studentlån är ett flexibelt sätt att jämna ut kostnader över tid. Viaconto internetlån som är ett privatlån ansöker du om på nätet, snabbt och enkelt. Hos Viaconto görs alltid en personlig bedömning av din ekonomi och det görs alltid en kreditupplysning dock inte via UC. Det viktiga är att du har en inkomst och förmågan att betala tillbaka lånet.

Hur går en låneansökan till

Att ansöka om ett lån hos viaconto är mycket enkelt. På viacontos hemsida fyller du i hur mycket pengar du behöver låna. Sedan skapar du din användarprofil hos Viaconto och kontrollerar att alla uppgifter och beloppet du önskar låna stämmer. Klicka på ansök och legitimera dig med ditt Bank ID. Du får besked omgående på din skärm om lånet blivit beviljat eller inte. Det beviljade beloppet betalas ut till ditt konto redan samma dag, under kundtjänstens öppettider. Senast nästa bankdag finns pengarna tillgängliga på ditt bankkonto. Beroende på vilken bank du har så kan du ha pengarna tillgängliga samma dag.